AANBIEDING

ACTIE
    Levertijd:voor 15:00 de volgende werkdag in huis
Bestel
  • Beschrijving

Aanbieding van de maand.

Noppenfolie vellen | Rol golfkarton | Rol noppenfolie met dikke noppen.

Deze gehele maand zijn de volgende artikelen in de aanbieding!

Noppenfolie vellen, 50 stuks slechts € 6,95 perfect voor inpakken en beschermen van glaswerk en servies. Noppenfolie vellen met luchtnoppen als ideal bescherming om uw breekbare artikelen in te pakken voor uw verhuizing. Noppenfolie in een extra dikke 100 micron kwaliteit. Noppenfolie als extra beschermateriaal voor al uw kwetsbare spullen zoals spiegels, lampen, beelden en meer. Ook te gebruiken als vulmateriaal in uw verhuisdozen met servies en glaswerk. Erg handig en praktische noppenfolie vellen, kant en klaar voor gebruik. Noppenfolie vellen 30 X 50 cm groot. Bubbel plastic inpakvellen

Rol golfkarton, 50 cm breed - 70 meter op de rol onze prijs slechts € 14,95. Golfkarton ook wel ribbelkarton genoemd is een erg licht en flexibel materiaal wat bij uw verhuizing juist gebruikt wordt om uw meubelen en lijsten mee in te pakken. Golfkarton voor extra bescherming zeker aanbevolen in combinatie met noppenfolie. Op een handige kleinere rol van 50 cm breed te bestellen, handig tijdens uw inpak werkzaamheden voor uw verhuizing.

Rol noppenfolie, dikke nop, praktische rol van 30 cm breed - 50 meter lengte op de rol € 22,95

Nu slechts € 22,95.Praktische rol noppenfolie om al uw dierbare en/of breekbare artikelen in te pakken voor uw verhuizing. Noppenfolie onmisbaar bij elke verhuizing, ook handig als vulmateriaal voor de verhuisdozen met servies of glaswerk. Nu bij ons in de aanbieding een rol noppenfolie met dikke luchtnoppen (30 mm diameter, 12 mm hoog) in de handige breedte maat van 30 cm met 50 lengte meters op de rol.