Verhuisdozen, verhuismateriaal goedkoop huren

Voorwaarden

Neem onze voorwaarden svp ten harte plezierig winkelen en dank voor uw aankoop.!!

AGH Support, alles voor elke verhuizing.

Levering & retournering

Verzendkosten binnenland.
De standaard verzendkosten voor bestellingen binnen Nederland zijn vanaf € 7,95. Verzending geschiedt dagelijks via de betrouwbare pakketdienst Transmission en kleine orders met PostNL of DHL. Zaterdag levering onder voorbehoud van type pakket en vooral op particulier adres. In onze thuisregio (globaal postcode gebied 1000 - 3500) vaak met onze eigen bezorgdienst op afspraak afgeleverd. Hierdoor kunnen wij aflevering garanderen van maandag tot en met zaterdag.

Bezorging van onze verhuis (grotere) pakketten en verhuisdozen.
Verhuisdozen en onze verhuis (grotere) pakketten worden veelal in de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen, Den Helder, Hoorn, Purmerend, Amsterdam, Haarlem, Zaandam, Beverwijk, IJmuiden, Castricum met onze eigen bezorgservice bij u thuis afgeleverd. Verhuisdozen en onze complete verhuispakketten bezorgen wij ook met de betrouwbare pakketdienst van Transmission dagelijks naar de rest van Nederland. Bestellingen worden dan ook maandag tot en met zaterdag afgeleverd. Grotere colli die niet met de pakketdienst weg kunnen trachten wij altijd met twee werkdagen te bezorgen.

Met onze eigen bezorgservice werken wij met een tracking app. Zo hoeft u niet langer dan twee uurtje thuis te zijn. Wordt u dag vooraf en dag van bezorging accuraat geïnformeerd over de levering van uw bestelling. Op de dag van bezorging heeft u de mogelijkheid om met"live tracking' onze bezorgauto te volgen! Wij maken hiervoor gebruik van de geavanceerd track-pod software en app.

Afhaling van verhuismateriaal is elke werkdag van 09:00 - 17:00 en op zaterdag van 09:00 - 15:00 mogelijk. U kunt hiertoe aan onze opslag (Witte Paal 202 te Schagen) terecht. Alle artikelen zijn in voorraad. Gratis parkeren en Pinnen mogelijk!

Levertijd.
Op werkdagen voor 15:00 uw order geplaatst, zelfde dag verzonden mits het bestelde artikel op voorraad is. Bij vooruitbetaling wordt uw bestelling verzonden nadat uw betaling bij ons binnen is. Wanneer een product onverhoopt niet uit voorraad leverbaar is zal de levertijd 5 à 6 werkdagen zijn, echter wij leveren voor 99% uit eigen voorraad.

Wij zullen u zo goed als mogelijk op de hoogte houden van de status van uw bestelling en onze uiterste best doen om uw bestelling zo snel en nauwkeurig mogelijk uit te leveren. U kunt de status van uw bestelling op elk moment van de dag opvragen per email. Ook wordt u per e-mail op de hoogte gehouden van de voortgang van uw bestelling.

Actie.

Onze actie gelden altijd op = op, indien wij een gratis artikel verstrekken bij een minimaal aankoopbedrag is dit altijd exclusief de verzendkosten, doch inclusief de btw. Gratis verzending actie geldig binnen een geplande periode.

HUUR.
Voor alle artikelen die wij verhuren is borg verschuldigd. Bij elk artikel staat de borg vermeld. De borg staat apart vernoemd op de factuur en wordt tijdens het bestel proces niet meegerekend. Over de borg hoeft geen BTW te worden betaalt. Na afloop van de huurperiode zal de borg per omgaande aan u terug worden terugbetaalt, mits de artikelen compleet, niet beschadigd, niet vies, aantal artikelen juist zijn. Onze huurpakketten compleet met verhuisdozen en inpakmateriaal is inclusief de bezorging en zelfs GRATIS afhaling door heel Nederland. Voor afloop van de huurperiode krijgt u van ons een mail op welke dag het gehuurde weer gereed moet staan voor afhaling. Per mail zullen wij duidelijke instructies geven wat en hoe het pakket gereed moet staan. U bent zelf verantwoordelijk voor het netjes retourneren van de gehuurde artikelen. Voor gehuurde artikelen (behalve dus de huurpakketten) berekenen wij € 15 (excl.  btw) voor het terug laten ophalen van het pakket, wanneer u ons een ophaal opdracht geeft. Dit bedrag zullen wij verrekenen met de borg (of anders in onderling overleg). Wanneer u gehuurde artikelen wilt behouden, wat geen probleem is, zal de borg worden ingehouden en dus niet worden terug gestort. Eerder retourneren van gehuurde artikelen dan de vooraf vastgestelde huurperiode geeft geen restitutie van het betaalde huurbedrag. De borg zal ten alle tijde per bank worden terug betaalt, behalve wanneer u zelf de artikelen bij onze opslag komt terug brengen (wat op afspraak mogelijk is).

Retouren van gehuurde artikelen.
Wat betreft het retourneren van de gehuurde artikelen het volgende. U kunt ervoor kiezen om zelf het als pakketpost via PostNL aan ons gefrankeerd terug te sturen.De kosten zullen hiervoor minimaal € 12,95 zijn. U kunt er ook voor kiezen om ons een afhaal opdracht te geven. U zet de gehuurde artikelen netjes gebundeld gereed voor afhaling. U hoeft hiervoor zelf niet thuis te blijven. De chauffeur haalt het pakket weer op. Wij berekenen hiervoor € 15 (excl. btw) aan ophaal kosten per pakket (30 dozen) indien de pakketdienst van Transmission komt afhalen. De afhaalkosten indien wij met onze eigen bezorgdienst afhalen bedragen € 15 (incl. btw) per afhaling. Dit bedrag wordt met de borg verrekend of anders i.o.o. Huur kunststof verhuisbakken afgehaald door onze transporteur op pallet aan een tarief van € 35,- ex btw. (maximaal 60 bakken). Dit tarief van € 35,- excl. btw geldt ook voor alle gebieden die buiten ons werkgebied (Alles buiten het postcode gebied 1000 - 3500) vallen. Wij halen enkel volledige orders terug, geen deel orders, dan kiest u voor huurverlenging. Afhaling van huurartikelen is uitsluitend begane grond. Indien huurartikelen niet (begane) grond gereed staan berekenen wij extra laadtijd van € 18,50 excl. btw per kwartier.

Vervangingswaarde bij niet retour per prijzen inclusief de btw;

verhuisdoos € 2,- | kunststof verhuisbak € 17,50 | meubelhondje € 35,- | garderobebox met roede € 9,50 | steekwagen € 45,-

Borg.
Zoals bij elk huurartikel in onze webshop vermeld is er borg verschuldigd. De hoogte van de borg is uiteraard afhankelijk van het artikel. Tijdens de bestelprocedure wordt er geen borg mee gerekend, dit omdat borg BTW vrij is. Na uw bestelling krijgt u van ons per email uw factuur. Op de factuur staat de borg vermeld en dient u deze per bankoverschrijving aan ons te voldoen. Nadat de borg is betaalt zal uw bestelling worden verzonden c.q. afgeleverd.

Na afloop van de huurperiode en wanneer wij de gehuurde artikelen in goede staat hebben ontvangen krijgt u van ons per omgaande de borg terug gestort. Wanneer een gehuurd artikel niet wordt geretourneerd, wanneer een gehuurd artikel beschadigd is, wanneer handvat(ten) van de verhuisdozen zijn uitgescheurd, wanneer verhuisdozen met stift op karton zijn beschreven, wanneer er een onderdeel ontbreekt aan een artikel in deze voorbeeld gevallen vervalt de betaalde borg (uiteraard per artikel). Voor onze kunststof verhuiskratten geldt dat deze stickervrij retour te worden ingeleverd. Indien deze bakken beplakt zijn met permanente etiketten / stickers berekenen wij € 1,00 excl. btw per verhuisbak schoonmaakkosten.

Betalingsmethoden.

U kunt bij ons op diverse manieren online betalen. Wij maken gebruik van Sisow als betaalporovider.

Ideal.

De meest gebruikte en veiligste methode is te kiezen voor betaling met Ideal. U kiest hierbij uw eigen bank en wordt doorgestuurd naar uw eigen veilige bankomgeving waar u de betaling afrond. Wanneer u kiest voor betaling met Ideal is dit voor u als klant geheel gratis.

PayPal.

International de meest gebruikte online betaling methode voor aankopen op het internet. De enigste voorwaarde is dat u een PayPal account heeft. Uw account kan dan gekoppeld zijn aan een bankrekening of een creditcard. PayPal is veilig en snel en biedt zelfs aankoopbescherming. Wij berekenen 2% betaling toeslag als tegemoetkoming in de PayPal kosten.

Vooraf per bankoverschrijving

Door te kiezen voor de betaalmethode "Overboeking" kunt u de bestelling betalen door het totale bedrag per bank/giro over te schrijven onder vermelding van uw bestelnummer. De benodigde gegevens voor de bankoverschrijving worden na selectie van de betaalmethode getoond. Overboeken kan via een overschrijvingsformulier of via elektronisch bankieren. Uw bestelling zal ná ontvangst van de betaling direct worden verzonden. Nieuwe (zakelijke) klanten vragen wij de eerste bestelling altijd vooraf te voldoen.

Afhalen / Pinnen.

Uiteraard is het ook mogelijk om uw bestelling af te halen aan onze winkels te Schagen of Amsterdam. Selecteer hiertoe bij betaalmethode "afhalen aan onze opslag" de verzendkosten komen dan uiteraard te vervallen. Tijdens onze openingsuren kunt u terecht om uw bestelling af te halen, ook op zaterdag. U kunt bij ons enkel uw betaling voldoen per Pin.

Let op: Wanneer wij uw betaling niet op tijd hebben ontvangen zijn wij genoodzaakt herinneringskosten in rekening te brengen. Wanneer wij ook na herinnering uw betaling niet ontvangen hebben zullen wij een betalingsvordering indienen bij ons incassobureau. Alle incassokosten zullen vervolgens aan u worden doorberekend. Ons incassobureau is GDW+ te Sneek.


Garantie

Onze kwaliteitsstandaard is erg hoog, bestellingen worden gedegen nagekeken voordat ze worden verzonden. Wanneer een product niet voldoet aan de verwachting die men er normalerwijs van mag hebben dan zijn de garantievoorwaarden van de betreffende fabrikant van kracht, mits van toepassing.

Ruilen en retourneren

· U heeft het wettelijk recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst van uw bestelling zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar ons adres zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, moet het ongebruikt product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u het herroepingsformulier hier downloaden. Graag deze invullen en mailen naar info@aghsupport.nl. Ons retouradres is: AGH Support - Witte Paal 202 - 1742 LA te Schagen.

· Artikelen die "maatwerk" betreffen kunnen nimmer geretourneerd worden, tenzij er van onze kant een fout gemaakt is. Maatwerk is ook op maat geknipt van de rol.

· Annulering van uw bestelling is voor verzending mogelijk zonder opgaaf van redenen. Wanneer de betaling is voldaan met Ideal zullen wij het aankoopbedrag minus de Ideal kosten (€ 0,75) retour storten.

· Wanneer u uw bestelling retourneert dan worden de verzendkosten en eventuele rembourskosten bij u in rekening gebracht tenzij er een fout aan onze kant is gemaakt.

· Wanneer wij geen passend product hebben wordt uw geld teruggestort. Ongefrankeerde pakketten worden niet aangenomen.

· Stuurt u een product waar u klachten over heeft a.u.b. voldoende gefrankeerd aan ons retour. Wij zullen het product dan na vaststelling van het gebrek vervangen. Geef op de factuur duidelijk de reden aan van uw retournering. De originele factuur dient te worden bijgesloten.
Slijtage door normaal gebruik valt in geen geval onder de garantievoorwaarden.

· Bij rembours leveringen die niet worden opgehaald van het postkantoor worden de rembourskosten plus de kosten voor terugzending naar ons magazijn achteraf bij u in rekening gebracht.

Bankgegevens

Wanneer u betaalt per overboeking dan kunt u het orderbedrag onder vermelding van uw ordernummer overmaken op rekening:

IBAN NL11INGB0005324637

t.n.v. AGH Support
Nieuwe Niedorp

International payment details:

AGH Support
Schulpweg 7
1733 AT Nieuwe Niedorp
The Netherlands

ING bank
Account no: 5324637 / IBAN; NL11INGB0005324637 / BIC;INGBNL2A

At this time we only accept wire transfers using the account number above. Your order will be shipped as soon as we have received your payment. It usually takes a couple of days before the wire transfer has been processed by your bank.

Retourbeleid / Herroepingsrecht